Modestäder i världen

Outdoormodet har aldrig varit större

Att vara ute är den nya trenden sedan en tid tillbaka och den växer sig allt större för varje år. Corona-pandemin är en bidragande orsak till varför outdoortrenden bokstavligen exploderade under första halvåret 2020. Allt från att cykla till att vandra är populärt, i det svenska fjällen speciellt. För att få en bra naturupplevelse är det bra med kvalitétsplagg. I dag finns det många fritidskläder som är snygga och moderiktiga utan att tumma på kvalitén. Oavsett om det gäller skidåkning, vandring eller cykling finns det moderiktiga fritidsplagg som passar. Att känna sig fin ute är viktigt för många.

Skaljackan är ett nyckelplagg

Något som är ett måste är ett par fina vandringsbyxor och en skaljacka. Skaljackan är något av ett nyckelplagg. Den går att använda till många olika aktiviteter. Det är viktigt att jackan är av ett tekniskt material som är vind- och vattenavvisande. En jacka i årets modefärger som orange är perfekt. Vandringsbyxor finns i många former och färger. För kvinnor är det just nu trendigt med tighta modeller.

Dunjackan och fleecetröjan kan användas året runt

En tunnare dunjacka som går att använda under skaljacka är bra att ha året runt. Nätterna på fjället kan bli kalla även i juli. Svart är en färg som är en klassiker och som fungerar både ute i naturen och på shoppingrundan, den fungerar år efter år. Ett annat plagg som är ett måste är fleecetröjan. En tröja som fungerar året runt, i alla väder. Här finns många modeller och färger som faller inom ramen för vad som är trendigt. Ett bra underställ och en mössa är också bra att ha i garderoben för friluftsaktiviteterna.

Anpassa plagg efter aktivitet

Förutom ovanstående plagg beror det mycket på vilken säsong och vilken aktivitet som ska utföras vilka plagg som basen bör kompletteras med. Det finns trender för vilka cykelkläder som ska användas och samma gäller för skidåkning.

Kommentarer inaktiverade för Outdoormodet har aldrig varit större
ashe