Modestäder i världen

Moderiktiga träningskläder till gymmet och jobbet

Träning och mode har inte alltid gått hand i hand, men de senaste åren har träningskläderna flyttat in på catwalken och på storstadsgatorna. Glöm dagarna då du gick till gymmet i en stor t-shirt och mjukisbyxor. Det senaste träningsmodet är lika snyggt som det är funktionellt. Smickrande passform, härliga färger och behagliga material gör att många väljer att bära sina träningskläder även till vardags och fest. Här kan du läsa mer om det senaste träningsmodet.

Athleisure

De senaste åren har modetrenden athleisure vuxit sig allt starkare. Det är en kombination av mode och livsstil där du väljer funktionella och sportiga vardagskläder att leva och träna i. Plaggen utgörs av träningsplagg som du vanligtvis bär under träning, men som du även kan bära på jobbet eller varför inte till fest? Det handlar i grund och botten om att välja riktigt snygga och smickrande träningsplagg som lämpar sig lika bra på gymmet som på AW:n. Några nyckelplagg för att rocka athleisure-trenden är träningstights, cykelbyxor, shorts, sporttoppar och en hoodie. Aim’n är ett svenskt sport- och livsstilsvarumärke som erbjuder många av dessa nyckelplagg. Här hittar du bland annat riktigt snygga träningstights i olika färger. De passar lika bra på spinningen som på jobbet om de stylas med en kavaj. Svettiga träningskläder ska självklart inte bäras på jobbet och därför är det viktigt att fylla garderoben med många athleisure-plagg för att kunna variera.

Funktionella material

Träningsmodet blir alltmer funktionellt och allt fler konsumenter får upp ögonen för funktionella material. Allt fler träningsplagg är tillverkade i bra material som transporterar bort svett från kroppen. Detta gör att det är lättare för kroppen att kontrollera temperaturen. För extra modepoäng bör du klä dig enligt lager-på-lager-principen och undvika bomull närmast kroppen.

Hållbarhet

Sist men inte minst är hållbarhet en rådande modetrend även i träningsvärlden. Köp hellre få plagg av bra kvalitet för att undvika att du behöver köpa nya snart igen.

Kommentarer inaktiverade för Moderiktiga träningskläder till gymmet och jobbet
ashe