Modestäder i världen

Toppar som förvandlar din outfit

Toppar är det perfekta modeplagget eftersom det går att matcha med i princip allt. Jämfört med tröjor, jeans och jackor är det dessutom ett billigare plagg vilket gör att du kan köpa flera stycken och variera efter outfit och humör. Här kan du läsa mer om topparna du bör ha i din garderob om du snabbt vill kunna förvandla din outfit.

Moderna toppar med en twist

Om du enkelt vill kunna skapa en moderiktig outfit bör din garderob innehålla ett antal moderna toppar med en twist. Den här typen av topp påminner om bastoppen, men är trendigare tack vare fina detaljer. Hos NA-KD hittar du massor med stiliga toppar för alla tillfällen. Här hittar du toppar i klassiska färger som svart, beige och vitt. Alla har vackra detaljer vilket ger dem den rätta touchen. Bland annat kan du välja på vackra urringningar, fransar, halvpolo, crop tops eller öppen rygg. De här diskreta detaljerna passar lika bra till vardags som till fest.

Polotröjan

Polotröjan är ett måste i basgarderoben. De senaste åren har den här toppen fått en revansch och idag finns det många olika varianter. En tunn polotröja i svart eller vitt går enkelt att matcha till i princip allt. Den här typen av topp ger ett mer uppklätt intryck vilket gör den perfekt även på jobbet. Om du letar efter snygga och moderna polotröjor i klassiska färger hittar du även dessa hos NA-KD.

Klassiska bastoppen

Bastopparna kanske inte är de mest spännande klädesplaggen, men de är viktiga. De utgör en stabil grund som passar till allt annat. Klassiska bastoppar inkluderar bland annat följande:

  • Rundringad t-shirt
  • V-ringad t-shirt
  • Långärmad t-shirt
  • Enkla linnen
  • Body

Den här typen av topp bör du ha i klassiska färger som vitt och svart, men även beige, grått och marinblått är bra val. Om du exempelvis har en färgglad eller mönstrad kjol kan du enkelt matcha den med någon av bastopparna i garderoben. Basplaggen kommer förmodligen inte vara de som lyfter din outfit, men de skapar balans och stabilitet.

Färgglada & mönstrade toppar

Sist, men inte minst bör du ha ett par färgglada och mönstrade toppar. Även om du till vardags klär dig mest i basfärger kan det vara kul att sätta lite färg på tillvaron ibland. Glitter, färger, djurmönster och andra tryck passar lika bra till fest som till semestern. Den här typen av topp stylas bäst med ett par klassiska jeans, en diskret kjol eller kanske ett par shorts.

Kommentarer inaktiverade för Toppar som förvandlar din outfit
ashe