Modestäder i världen

Bli ditt bästa jag med Odd Molly stilen

Mode handlar lika mycket om attityd som om kläder och det är något det svenska klädföretaget Odd Molly tagit till hjärtat sedan starten 2002. Här får tjejer ge uttryck för sin personlighet och stil med kläder som går utanför normen samtidigt som de är snygga och smickrande. En rosett här, ett mönster där eller ett okonventionellt snitt är bara några exempel på hur kläderna överraskar och ger dess bärare en kul och mycket individuell look.

Om du är sugen på att förnya garderoben med den här stilen kan du hitta odd molly rea online såväl som accessoarer, parfymer, skor och mycket annat. Håll ögonen öppna efter specialpriser eller rabattkampanjer som ger dig mycket mer för pengarna, och ge uttryck för din personlighet med trendiga och inspirerande plagg.

Vem var Odd Molly?

När en av grundarna till klädföretaget sysslade med professionell skateboarding i den berömda staden Venice Beach i Kalifornien på 80-talet mötte han en tjej som hade en mycket speciell stil och attityd. Hit flockades människor från hela världen och killarna fick massor med uppmärksamhet från det motsatta könet som gjorde allt för att vara så snygga som möjligt, utom en tjej som hette Molly. Istället för att gå in för det rådande modet och försöka leva upp till skönhetsindustrins krav, var hon helt sin egen person och fick alla att falla pladask med sin humor och annorlunda stil. Tänk Molly Ringwald i filmen The Breakfast Club eller Phoebe i Vänner. Den här unga kvinnan fick smeknamnet Udda Molly och blev musa till den klädlinje som skulle följa med samma namn.

Skillnaden ligger i detaljerna

Redan från början var alltså inspirationskällan till Odd Mollys kläder en tjej som vågar vara sig själv och kör sitt eget race. Det märks direkt på kläderna då de alla har en mycket kul och egen design med mönster och färger som “står ut” och massor av udda detaljer som ger dem karaktär. Här finns en hel del inspiration från den kaliforniska hippie-eran och skatebordandets stil men också en mycket feminin och vacker stil. Det handlar om saker som utstrålning, karaktär och glimten i ögat!

Bekvämligheten är också viktig för den här klädlinjen. Odd Mollys kläder sitter inte bara snyggt, de är också oerhört sköna och praktiska att ha på sig. Lösa tunikor och blusar, byxor och kjolar du kan röra dig fritt i och mjuka material som är härliga mot huden. Det ska dock aldrig vara tråkigt och konventionellt utan alltid kul och spännande. Vill du vara hemma hela dagen och bara loungea eller ska du på fest efter jobbet? Det finns plagg för alla tillfällen men de blir aldrig strikta och formella. Istället kan du se fram emot en lång, romantisk klänning som inspirerats av konstverk eller en velourkofta med huva och rosett i satin. Du upphör aldrig att överraska och charma med de här kläderna.

Kommentarer inaktiverade för Bli ditt bästa jag med Odd Molly stilen
ashe