Modestäder i världen

Överskjortan är ett måste i vårgarderoben

Skjortan är ett av nyckelplaggen i herrgarderoben. Det är ett plagg som du kan använda oavsett trender och till nästintill varje socialt tillfälle. Alla kan bära upp en skjorta, det gäller bara att hitta en skjorta som passar dig och din kroppsform. Det är också viktigt att välja en färg som framhäver dig som bär skjortan.

Letar du skjortor för herr ska du satsa på klassiska skjortor som håller år ut och år in och komplettera med någon spexigare skjorta. Du kan också ha vilken underdel som helst till skjortor. Den passar lika bra till shortsen som till kavajbyxorna. Till sommarens fester kan du köpa dig en snygg skjorta med kort ärm med ett festligt mönster. Det kan exempelvis vara blommönster eller något tropiskt mönster. Du kan styla den kortärmade skjortan med ett par stilrena linnebyxor i bra kvalité. Känns stora mönster inte som du kan du välja en enfärgad skjorta. När du ska köpa en ny skjorta ska du satsa på välsydda herrskjortor som är högkvalitativa i en klassisk stil.

Överskjortan är trendig i vår och sommar

En typ av skjorta som är väldigt trendig våren 2021 är den så kallade överskjortan. Den har blivit enormt populär på grund av sin mångsidighet. Överskjortan kan du variera väldigt mycket och den passar även till en vanlig skjorta och slips. Den är en bra ersättare för kavajen och det ger en elegant italiensk stil. Är du sugen på en överskjorta i vår ska du satsa på någon av våren- och sommarens modefärger, beige, olivgrönt eller terrakotta. Du kan med fördel matcha din överskjorta med ett par pressade byxor också i en av årets trendfärger.

Trendfärgerna för herrmodet 2021

Färgerna som dominerar i vår och sommar är naturvitt, olivgrönt, beige och sandfärg. Det är det jordnära färgerna som du främst ska bära. De kan du blanda med olika accentfärger som terrakotta, röd lera, nötiga färger eller pistasch. Blåa nyanser är också något som är hett i vår. Det kan vara allt från turkost till kungsblått. Gillar du inte dessa typer av färger ska du välja dina favorit färger. Du kan gärna ha fler skjortor i din garderob med flera olika färger så att du har en bra bredd.

Kommentarer inaktiverade för Överskjortan är ett måste i vårgarderoben
ashe