Modestäder i världen

Sommarmode

Sommaren är här med höga temperaturer och strålande sol. Det kan då vara dags att uppdatera garderoben lite och inhandla några nya sommarplagg. Det kan dock vara svårt att veta vad man ska köpa, så här följer lite tips om vad som funkar i sommar.

Stora t-shirts med cykelbyxor under verkar vara på väg tillbaka. Cykelbyxorna har funnits i affärerna i många år nu, men har tidigare mest varit ett plagg att ta på sig under en klänning eller kjol som känns lite för kort eller är för genomskinlig. Men nu verkar det bli mer och mer populärt att sätta på sig ett par cykelbyxor och sedan bara ha en lite längre t-shirt över dem. Cykelbyxor har tidigare också mest funnits i svart eller vitt, men nu finns de i alla möjliga färger och mönster. Om du har ett företag som du vill göra reklam för, kan det alltså nu vara en bra idé att trycka upp just t-shirts. På Medtryck finns det förutom möjligheten att trycka upp egna T-shirts också möjlighet att skaffa andra företagsprodukter. Exempel skulle kunna vara pennor, vattenflaskor, godis eller kanske sportprodukter.

Som under alla andra somrar är det naturligtvis också sommarklänningar som gäller. Det kommer mer och mer plagg i linne, och många vill ha en linneklänning. Även shorts eller byxor i linne är populära. Klänningar och kjolar får också gärna vara lite längre än förut och får gärna sluta vid halva vaden ungefär. Just linne är ett populärt material i sommar och det finns både klänningar, kjolar, skjortor, shorts och långbyxor i linne, både enfärgade och mönstrade. Färgerna är lite dämpade och pastelliga. Klänningar i sommar får gärna, förutom de vanliga korta varianterna, vara hellånga och ha mycket tyg i sig. Omlottklänningar är populärt.

Någonting annat som också är populärt denna sommar är den tvådelade, matchande dräkten. Till exempel en kavaj och shorts i samma färg och material. Färgen ska gärna vara en pastellfärg. Men ett matchande set kan också vara en mer avslappnad linnekofta och långbyxor, som inte måste vara enfärgade utan gärna kan vara mönstrade i samma mönster.

Kommentarer inaktiverade för Sommarmode
ashe